HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml

0 - Yorum Yap
Ürünlerimizin tamamı %100 Orijinal ürünlerdir, resmi distribütör, ecza depoları ve eczanelerden temin etmekteyiz. Profesyonel paketleme ekibimiz tarafından en geç 1 ila 3 iş günü içerisinde adınıza faturalı bir şekilde gönderim sağlamaktayız.
%51
60,92 TL
30,08 TL
KAZANCINIZ 30.84 TL
Marka
Stok Kodu
DK-5029982
Ürün Bilgisi
Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml
Bebeğinizin cildi hassas ve naziktir bu yüzden bakımına dikkat etmelisiniz. Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml, bebeğinizin cildini derinlemesine nemlendirir, yumuşatır ve rahatlatır. Bu özel nemlendirici krem, bebeğinizin cildinin sağlığını korur ve ona sevgi dolu bir dokunuş sunar. Rahatlatıcı nemlendirici yüz kremimiz parfümsüzdür ve çok hassas cilde sahip çocuklar için özel olarak formüle edilmiştir. Patentli doğal aktif bileşenimiz şizandra sayesinde, bebeğin kırmızı, gergin ve karıncalanan cildini nemlendirir ve rahatlatır. 
Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml 
Kullanım Önerisi:
Kullanımı kolay, tüp kapağımız tam olarak doğru miktarda ürün sunar.

1.Adım: Az miktarda krem almak için tüpü sıkın.

2.Adım: Bebeğinizin yüzüne nazikçe uygulayın.

3.Adım: Sarılma zamanı!
 
Mustela Soothing Moisturizing Ürünü Hakkında:
- Bu rahatlatıcı, parfümsüz nemlendirici yüz kremi, hassas bebek cildi üzerinde anında, uzun süreli nemlendirici etki sağlar. Hafif dokusu ile bebeğin cildini günlük çevresel etkilere karşı korur ve uygulaması kolaydır.
- Karıncalanma ve gerginlik hissini yatıştırmak ve bebeğin cildinin görünümünü iyileştirmek için önemli bir doğal bileşen olarak şizandrayı seçtik. Bu özel meyve, geleneksel olarak elle toplanır ve sorumlu ve sürdürülebilir tedarik zincirlerinden elde edilir.
- Şizandra, çocuğun cilt bariyerini korumaya ve güçlendirmeye yardımcı olan temel aktif bileşenlerimizden biri olan Avokado Perseose® ile birleştirilmiştir.
- Ebeveynlerin %94'ü, bebeklerinin cildinin nemlendiğini ve uzun süreli bir etkiyle karşılaştıklarını belirtmiştir (1a).
- Dermatologlara göre bebeklerin cildinin %95'i yatıştırılmıştır (1b).
 
Klinik olarak kanıtlanmış etkinlik. Ebeveynlerin %99'u, bebeklerinin cildinin anında nemlendiğini belirtmiştir (1a).
(1) Dermatolojik ve pediatrik kontrol altında 3 aylıktan küçük bebekler dahil 110 çocuk üzerinde 28 gün boyunca yapılan kullanım testi (memnuniyet oranı %); (1a) ebeveynler tarafından öz değerlendirme; (1b) bir çocuk doktoru ve bir dermatolog tarafından muayene.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Doğumdan itibaren güvenlik garantisi için, cilt bakım ürünlerimiz sağlık uzmanları ile beraber geliştirilmiştir ve 450'den fazla ölçüm ve testten geçmektedir.
- %97 oranında doğal kökenli içeriklerden oluşur.   Kalan %3 formüle hoş bir doku vermek ve uzun vadeli koruma sağlamak için kullanılan içeriklerden gelmektedir.
- Çok hassas cilt bakımı için temel aktif bileşenlerimiz olarak avokado ve şizandrayı seçtik. Her ikisi de sorumlu ve sürdürülebilir tedarik zincirlerinden temin edilirler.
- Ürünü kullanmadan önce alerji testi yaptırınız.  Doktor veya eczacınıza danışınız.
- Bebeğinizin sağlıklı ve mutlu olması için cilt bakımı önemlidir. Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml ile bebeğinizin cildine zarif bir dokunuş ekleyin.
Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. Bu özel nemlendirici krem, bebeğinizin cildinin sağlığını korur ve ona sevgi dolu bir dokunuş sunar. DK-5029982
Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml

Mustela Soothing Moisturizing Cream 40 ml

%51
60,92 TL
30,08 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.