HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free

0 - Yorum Yap
54,90 TL
Marka
Stok Kodu
VCHY121
Ürün Bilgisi
Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml

Vichy Mineral Deo Aluminum Free Roll-on 50 ml
 
Vichy Mineral Deo Aluminum Free Roll-on hassas ciltler için de uygun olarak geliştirilen terleme karşıtı bir üründür. Cildinizi terleme ve rahatsız edici ter kokularından arındırmanıza yardımcı olur. Vichy, 24 saat etkisini devam ettirerek uzun süreli bir koruma sağlamanıza destek olur. Alüminyum tuzları içermeyen özel formülü sayesinde cildinizi rahatsız etmeden konforlu bir kullanım imkanı sunar.
 
Ürün alerjik reaksiyonlara karşı test edilmiş yapısı ile güvenli bir kullanım sunar. Cildinizin özellikle sıcak yaz aylarında kuru kalmasına ve sizi rahatsız etmemesine katkı sağlar. Cildinize uzun vadede koruma sağlayan ürün özel formülü sayesinde aşırı terleme sorunlarınıza çözüm sunar.

Vichy Mineral Deo Aluminum Free Roll-on 50 ml Özellikleri
Vichy Mineral Deo Aluminum Free Roll-on cildinizin terleme sorunlarını en aza indirmeniz amacı ile özel olarak tasarlanmıştır. Alüminyum tuzları içermeyen ürün cildinize konforlu bir kullanım imkanı sağlar. Ter kokusu ve ıslaklık gibi problemlerden kurtulmanıza yardımcı olur. Alkol, paraben ve etanol içermeyen formülü sayesinde güvenilir bir kullanım sağlar.
 
Hassas bir cilde sahipseniz hiçbir yan etki yaratmadan kullanmanızda sakınca oluşturmaz. Alerjenik olarak test edilmiştir. Ürün formülünde yer alan Vichy Termal Spa Suyu cildinizi yatıştırmanıza yardımcı olur. Ürün cildinizde rahatsız edici hisler oluşturan terleme ve ıslaklık oluşumlarını gidermenize düzenli kullanım sonucu yüksek seviyede azaltmanıza olanak sağlar.
 
Ürün koltuk altı bölgenizde kullanıma uygundur.
 

Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. VCHY121
Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free

Tavsiye Et

*
*
*
Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free

Vichy Deo Rollon Mineral 50 ml Aluminum Free

54,90 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.