HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi

0 - Yorum Yap
59,00 TL
Marka
Stok Kodu
DYLN021
Piyasa Fiyatı
3
Ürün Bilgisi
Daylong Baby SPF 30 Mikro-pigment bazlı güneş kremi
Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi

SON KULLANIM TARİHİ 06/2018
 
Hassas cilt ve güneş
Bebekler, çocuklar ve ciltleri çok hassas olan kişiler, güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamalıdır. Bu kişilerin güneşten korunmasında daha fazla özen gösterilmeli ve aşağıdaki birkaç önemli konuya dikkat edilmelidir:

    * Tatilin ilk günlerinde cildin güneşe alışabilmesi için direkt güneşe çıkılmamalı, güneşte kalma süresi yavaş yavaş artırılmalıdır.
    * Vücudun hassas bölgeleri (yüz, omuzlar, ense, dekolte vb.) bir tişört ve şapka yardımıyla korunmalıdır.
    * UV ışınlarına karşı koruyucu özelliği olan bir güneş gözlüğü kullanılarak, gözler de güneşin zararlı ışınlarından korunmalıdır.
    * Güneş ışınlarının en dik olduğu saatler olan 11 ve 15 arasında güneşe maruz kalmaktan kaçınılmalıdır.
    * Gölgedeyken dahi güneş koruyucusu kullanılmalıdır.
    * Bebekler ve küçük çocuklar, korunmasız olarak güneşe maruz bırakılmamalıdır. Bebekler ve küçük çocuklarda güneşten koruyucu ürünlerin düzenli olarak kullanılması çok önemlidir ve bu konu anne ve babaların sorumluluğu altındadır.

Yaklaşık bir yaşına kadar olan bebeklerde:

    * Yalnızca mikro-pigment bazlı ürünler (Daylong Baby) kullanılmalıdır.

- Bir yaşından büyük çocuklarda:
Koruyucu faktörü yüksek, çok iyi tolere edilen, suya dayanıklı koruyucu güneş ürünleri kullanılmalıdır (Örn: Daylong Ultra SPF 25, Daylong Extreme SPF 50+).

- Yetişkinlerde:
Koruyucu faktörü yüksek, iyi tolere edilebilen suya dayanıklı koruyucu güneş ürünleri kullanılmalıdır:
Cilt tipi II-IV               Daylong SPF 16
Cilt tipi I-IV                 Daylong Ultra SPF 25
Ekstrem koşullarda      Daylong Extreme SPF 50+

* Bazı ilaçlar, cildinizi güneşe karşı hassas hale getirebilir. Bu konuda hekiminize, eczacınıza ya da ürünü aldığınız kuruma danışınız.

Daylong Baby'nin özellikleri nelerdir?
Daylong Baby; bebekler, çocuklar ve ciltleri çok hassas olan kişilerin güneşe karşı korunması için özel olarak üretilmiş bir üründür. Güneş ışınlarına karşı herhangi bir kimyasal filtre içermez. UVA ve UVB ışınlarına karşı, cilt üzerinde ince ve görünmez bir film tabaka oluşturan mikro-pigmentler sayesinde koruma sağlar.

Güneş koruma faktörü (SPF), UVB’lere karşı koruyuculuk ölçüsüdür. Bu faktör ne kadar yüksek olursa, cildin korunma süresi de o kadar uzar. Daylong Baby, UVA aralığında referans kabul edilen resmi Avustralya Standartları’na uygun bir güneş kremidir.

Daylong Baby, herhangi bir parfüm ya da kimyasal koruma filtresi içermediğinden, özellikle bebekler, çocuklar ve ciltleri çok hassas olan kişiler için uygundur.

Kullanımı
Daylong Baby,  cildi UV ışınlarına karşı etkili şekilde korusa da cildin güneşe maruz kalma süresi sınırlanmalıdır. Öğle güneşinden kaçınılmalı ve güney bölgelerinde (özellikle Ekvator bölgelerinde) özellikle dikkatli olunmalıdır.

Kimyasal filtre içeren güneş koruma ürünlerinin aksine, Daylong Baby’i güneşe çıkmadan hemen önce uygulamalısınız. Daylong Baby'nin, en yüksek düzeyde koruma sağlaması için art arda iki kez, bol miktarda, güneşe maruz kalacak bölgelere uygulanması önerilir. Daylong Baby suya dayanıklıdır. Yine de uzun süre suda kalındıktan sonra uygulamanın tekrarlanması önerilir.

Uyarılar/Önlemler
Bileşenlerinin iyi tolere edilmesi ve herhangi bir kimyasal filtre ya da parfüm içermemesi nedeniyle, Daylong Baby'e  karşı çok nadir görülür. Kısa bir süre güneşe maruz kalındıktan sonra, ciltte tahriş, döküntü ya da güneş çarpmasına bağlı benzeri reaksiyonlar görülmesi bir entolerans durumuna bağlı olabilir. Bu durumda, ürünü kullanmamak yerinde olacaktır.

Yanma hissine neden olabileceğinden, gözlerinizle temas ettiği takdirde gözlerinizi bol suyla yıkayınız.

Bu ürün, tekstil ürünleriyle doğrudan temas ettirilmemelidir. Bu nedenle giyinmeden önce ya da kumaş döşemelere oturmadan hemen önce uygulanması önerilmez.
Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. DYLN021
Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi

Tavsiye Et

*
*
*
Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi

Daylong Baby Creme Spf 30 50 ml Bebek Güneş Kremi

59,00 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.