HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket

0 - Yorum Yap
959,70 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
VCHY011
Piyasa Fiyatı
3
Ürün Bilgisi
 Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul 3 lü Paket

Vichy Dercos Neogenic


Patentli molekül Stémoxydine % 5

Saç kök hücrelerin düzgün işleyişini teşvik eder

Saç kılların sayısını arttırır, saç yüzeyini doldurur

Vichy nin yeni Saç Bakım Ürünü Vichy Dercos Neogenic Ampul %5 Konsantrasyon halinde Stemoxydine içerir. Stemoxydine % 5  Patentli moleküldür 90 gün içinde yeni saç kök hücrelerin düzgün işleyişini teşvik eder, Kılların sayısını arttırır, ve saç derisi yüzeyini dolgunlaştırır.

Vichy Dercos Neogenic Ampul içeriğindeki Stemoxydine saç derisindeki atıl durumdaki saçı uyararak saç dökülmesini durduruyor yeni ince saç kıllarının gelişip güçlenmesini sağlıyor.
Stemoxydine saç yoğunluğunu arttıran aktif bir madde , yetişkin saç derisi ve saç kök hücreleri üzerine 20 yıldan fazla uluslararası takımlarla yapılmış araştırma ürünü, İnsan saç kök hicrelerinin rezervuarlarının keşif ve lokalizasyonu. Yapılan çalışmalarda 367 Kadın ile gerçekleştirilen kullanıcı testinde 3 ay sonra görünür etkili sonuçlar ve saç yoğunluğunda % 88 artış göstermiştir.

Mikromasaj Keyfi
Ergonomik masaj ucu sayesinde. Özellikle yumuşak  kafa derisine keyifli ve uyarıcı mikrosirkülasyon bir mikro masaj sağlar.

Vichy nin yeni ve çarpıcı bir yaklaşımla en son geliştirdiği ürünü ,sentetik bir moleküldür. Aranan stemoxydine , bu aktif madde saç dökülmesi ve kellikte katkısı bilinen hipoksi koşulu ortadan kaldırmak için çalışır. Hipoksi oksijen kaynağında bir düşüş veya yoksunluğu simgeler. Durum böyle bir vücuda oksijen alımını sınırlayan jeneralize hipoksi olduğu gibi, ciddi olabilir. Fakat saç dökülmesi etkileyen saç derisi bu büyüme olmaksızın saç köklerinin oksijen eksikliği mikrovasküler çevrili olduğu kanıtlanmış oldu. Doku hipoksisi bir belirtidir Stemoxydine kafa derisinde küçük vasküler yapılarda oksijen seviyelerini artırmak için çalışırken. Molekülün kendi rejeneratif potansiyelinin geliştirilmesi ile saç kökenli kök hücreleri üzerinde hareket eder. yeni büyüme oluşabilir böylece saç işlevini sürdürmekte,

Vichy DERCOS Neojen

Kimin için?
Kafa derisi görünür ya da seyrek kapiller yoğunluk, bir eksikliği muzdarip erkekler ve kadınlar için.

Stémoxydine için Dercos Neojen, kök hücrelerin düzgün işleyişini teşvik etmek için ilk molekül BİYOMİMETİK eylemi keşfetti.
Kök hücreler ve yeni saç oluşumunu sağlamak için geliştirilmiştir.

Yeni saç varlığının kökeni: kök hücreler. L'Oréal saç yenileme onların gizli lokalised etti: kök hücreler, ve yeni saç oluşturmak için atıl hairbulbs uyanış incelenmiştir.

Dünya çapında patentli bir yenilik: Stemoxydine. Bunların düzgün işleyişini kolaylaştırmak amacıyla kök hücreleri için en uygun ortamı teşvik eden bir Biomimetic aktivite ile bir molekül: Neojen Stemoxydine% 5 ile

Losyon Neojen uygulanması ile ferahlık verir. Sonra cilt  saç derisi tarafından çabuk emilir saçta ve deride yağlı tabaka oluşturmaz.

Hafif doğal bir yapıdadır.

Hassas saç derisi için uygundur. Hipoalerjenik
Paraben Sülfat içermez
Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. VCHY011
Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket

Tavsiye Et

*
*
*
Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket

Vichy Dercos Neogenic 28 Ampul Serum 3 lü Paket

959,70 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.