HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi

0 - Yorum Yap
%25
65,00 TL
48,75 TL
KAZANCINIZ 16.25 TL
Kategori
Marka
Stok Kodu
DPS-53963
Piyasa Fiyatı
3
Ürün Bilgisi

Biotin Shampoo For Men

Dermoskin Biotin Şampuan Erkek İçeriğindeki Özellikler

  1. Saw Palmetto Extract (Serenoa Serrulata Fruit Extract)
  2. Tea Extract (Camellia Sinensis Leaf Extract)
  3. Biotin

Dermoskin Biotin Şampuan Erkek saçlı derinin ve saç tellerinin üstünde hiçbir kalıntı bırakmadan, hassas bir şekilde temizlenmesine yardımcı olup, saçlara canlılık kazandırır.

BIOTIN, saç folikülünü besler, saçın doğal direncini ve dayanıklılığını arttırır. Saç kaybını önlemeye ve saçın sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur. Her biri için yapılmış klinik çalışmalar sonucu meydana gelen referanslar:

Biotin; antioksidan çay polifenolleri, myricetin, kaempferol,  kuarsetin flavonoidleri, silica, sistin, amino asitler, kafein ve sterol benzeri aktif maddelerin saç folikülünün canlanmasına, güçlenmesine, saç tellerinin kalınlaşıp hacim kazanmasına yardımcı maddeler olduğu ortaya konulmuştur. Formüllerinde bu maddeleri içeren biotin kadın ve erkek şampuanı, itinalı kullanıldığında erkek tipi saç dökülmesini önlemeye, saçın ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Saç dökülmesine karşı özel olarak formüle edilen şampuan, saç bakımı ve erkeğe özel saç dökülmesi sorununun giderilmesi için çözüm sunan bir üründür.

 

Saw Palmetto Extract (Serenoa Serrulata Fruit Extract)

DHT oluşumunu baskılayarak, saçın dökülmesine neden olan hormonal etkiden kurtulmasına destek olur.

Tea Extract (Camellia Sinensis Leaf Extract)

Güçlü antioksidan özelliği ile saçları oksidatif hasarlara karşı korur. Kan dolaşımını hızlandırır. Saçlar fark edilir şekilde esnekleşir ve parlaklık kazanır.

Kullanım Biçimi ve Süresi

Islak saça uygulayınız. En az 3 dakika saç üstünde tutunuz ve durulayınız. Sık kullanıma uygundur.

Biotin şampuanlar; Biotin şampuanlar; Medohbiotin Tablet ve Medobyocomplex W ve M  ürünlerinin tamamlayıcısı olarak formüle edilmiştir.

Dermoskin Saç Serisi

Bakımlı, parlak ve gür saçlar sadece sağlığımızı yansıtmakla kalmaz, kendimize olan güvenimizi arttırır. Kadın ya da erkek olmamız bunu değiştirmez. Saçlarımızı önemseriz. Sağlıklı ve güçlü saçlar ideal güzelliğin önemli bir unsuru, kişisel güzelliğin ve cazibenin en önemli parçasıdır. Dermoskin, olarak biz, saçlarınıza en az sizin kadar önem veriyoruz. Bunun için geniş çaplı olarak yaptığımız AR-GE ve klinik çalışmaları ile kullanıma sunduğumuz ürünlerimiz sayesinde saç dökülmesi, kepeklenme, yağlanma, pullanma gibi saç problemleriniz ortadan kalkmaktadır. Dermoskin saç serisi ürünleri sayesinde daha sağlıklı, güçlü, kopmayan, kırılmayan ve dökülmeyen saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Dermoskin ile saçlarınız elinizde değil yerinde kalsın. 

Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. DPS-53963
Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi

Tavsiye Et

*
*
*
Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi

Dermoskin Biotin Erkek Hediye Paketi

%25
65,00 TL
48,75 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.