HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml

0 - Yorum Yap
54,90 TL
Marka
Stok Kodu
DK-000131
Piyasa Fiyatı
3
Ürün Bilgisi

Marka Adı: Bioder

Ürün Adı: Bioder Acne-Clean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml

Ürün Miktarı: 75 ml

Cilt Tipi: Yağlı/akneye meyilli cilt

Ürün Özellikleri: Yağlı ve akneye eğimli ciltlerin kullanımına özel olarak geliştirilmiş cilt maskesidir. Özel olarak geliştirilmiş formülü ciltteki fazla yağı emerek sağlıklı bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Akne oluşumunun önüne geçmeye ve cilde yenilenmiş mat bir görünüm sunmaya çalışır. Cildin sebum dengesini sağlamada etkilidir. Cilt gözeneklerinde temizlik ve sıkılaşma sağlamayı amaçlar.

İçeriği zerdeçal özü ve mineraller bakımından zengin olan doğal kil içerir. Paraben ve alkol içermeyen formüle sahiptir. Ürünün güvenilirliği dermatolojik olarak kanıtlanmıştır.

Sonuç: Ciltteki fazla yağı emmeye ve cilde sağlıklı bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde ince bir tabaka halinde uygulanır. Yaklaşık 15 dakika gibi bir süre sonra ılık su ile cilt temizlenir. Haftada 1-2 defa uygulamayı tekrarlayabilirsiniz.

İçerik: Kurkumin, Niasinamid, Akne Ekstresi içerir. Paraben ve alkol içermez.

 

Akne probleminin her ne kadar ergenlik döneminde görüldüğü düşünülür. Her ne kadar akne sorunuyla en çok ergenlik döneminde mücadele edilse de sadece ergenlikte görülen bir cilt problemi olmadığı ortadadır.

Akneli ciltlerin bakımına dikkat etmek gerekir. Temizlenmesi, nemlendirilmesi ve toniklenmesi cildin yapısına uygun ürünlerle yapılmalıdır.

Akne oluşumunun önüne geçmek için cildin sebum dengesini korumaya yardımcı ürünler kullanmayı tercih etmek gerekir.

 

Bioder Acne-Clean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml; özel olarak geliştirilmiş formülü ile cilde sağlıklı bir görünüm sunmaya yardımcı olur.

Cilt gözeneklerini sıkılaştırmayı, ciltteki kızarıklık ve tahrişlerin görünümünde hafifleme sağlamayı amaçlar. Etkinliği ve güvenirliği dermatolojik testlerle kanıtlanmıştır.

Haftada 1 veya 2 defa kullanılabilir.

Yorumlar
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Taksit Seçenekleri
Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml İçin En Uygun Fiyat Ve Kaçırılmaz Fırsatlarla Hemen www.facedermo.com.’u Ziyaret Edin. DK-000131
Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml

Bioder Acneclean Gözenek Sıkılaştırıcı Maske 75 ml

54,90 TL
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.